kaikki kategoriat
EN

Uutta

Mikä materiaali on hdpe? Mitkä ovat ominaisuudet?

Aika: 2021-08-25 Osumat: 24

Jokapäiväisessä elämässämme monet ihmiset saattavat tuntea hdpe -viemäriputket, mutta on myös monia ihmisiä, jotka eivät tiedä, mikä on HDPE, mitkä ovat HDPE: n ominaisuudet? Toimittaja vie sinut oppia lisää HDPE -tiedoista yksityiskohtaisesti.

1

1.Mitä materiaalia on hdpe?
hdpe tarkoittaa suuritiheyksistä polyeteeniä, joka on kestomuovihartsi, jolla on korkea kiteisyys ja ei-napaisuus. HDPE tuotiin markkinoille jo vuonna 1956, mutta tämä materiaali oli tuolloin kaukana kypsästä. Ajan myötä sen teknologiaa ja valmistustasoa on kuitenkin jatkuvasti parannettu, ja markkinoilla on vähitellen hyväksytty tiheitä polyeteenimateriaaleja.

2.Mitä ovat hdpe: n pääasialliset käyttötarkoitukset?
Suuritiheyksinen polyeteeni näyttää valkoiselta rakeelta ja sillä on monia etuja. Sitä käytetään laajalti muovituotteissa, pakkauksissa, elektroniikkalaitteissa, päivittäisessä käytössä, autoissa ja muilla aloilla. Erityisesti se voidaan ilmaista seuraavilla näkökohdilla:
Eri tuotantoprosessien mukaan se voidaan jakaa ruiskupuristettuihin tuotteisiin, puhallusmuovattuihin tuotteisiin, suulakepuristettuihin tuotteisiin, pyörivään muovaukseen ja niin edelleen. Yleisesti ottaen tavallisia ruiskutustuotteita ovat elintarvikeastiat, muovilaatikot, roska -astiat, muovikukat, pullonkorkit jne., Kun taas bensiinisäiliöt, elintarvikepakkaukset, lannoitteen vuorauskalvot, astiat, muovipullot jne. Ovat kaikki hyvin yleisiä puhallettuja tuotteita. . Muovituotteet.
Lisäksi suulakepuristetut tuotteet, kuten putket, putket ja liittimet, joita käytetään kaasun, veden, kemikaalien jne. Kuljettamiseen, ovat kaikki suulakepuristettuja tuotteita. Varastosäiliöt, suuret säiliöt, laatikot ja tynnyrit on yleensä muodostettu pyörivästi.

3. mitkä ovat hdpe: n ominaisuudet?
HDPEN materiaali on turvallista ja myrkytöntä, eikä sillä ole hajua, eikä se aiheuta muiden putkien kaltaista hajua. Samaan aikaan hdpe -materiaaleilla on erittäin hyvä lämmön- ja kylmäkestävyys, ja niillä on erinomainen suorituskyky kemiallisessa vakaudessa, jäykkyydessä, sitkeydessä ja mekaanisessa lujuudessa. HDPE -materiaalilla on alhainen veden imeytyminen, ja sen eristysominaisuudet ja säteilynkestävyys ovat varsin erinomaiset. Juuri edellä mainittujen etujen vuoksi hdpe -sovellusten käyttöalue voi olla niin laaja ja markkinat ottavat sen vastaan.