kaikki kategoriat
EN

Uutiset

HDPE -vesiputken edut ja kentät

Aika: 2021-07-28 Osumat: 11

Monet asiakkaat ostavat HDPE -vesijohtoputkea, eivätkä he silloin tienneet liikaa sen eduista. Ostin juuri sokeasti suunnittelupiirustusten mukaan. Tänään olen selvittänyt HDPE -vesijohtoputkien edut ja jakanut sen kanssanne. HDPE-vesijohtoputket suulakepuristetaan käyttämällä PE100/PE80-tiheäpolyeteeniä raaka-aineena perinteisten sinkittyjen putkien sijasta, mikä luo uuden maailman vesihuoltoon. HDPE -vesiputkilla on seuraavat 7 etua:

2

1. Korkea lujuus, erinomainen kestävyys ympäristön rasitushalkeilua vastaan ​​ja hyvä virumisvastus;

2. Hyvä sitkeys, joustavuus, vahva sopeutumiskyky epätasaisiin pohjaan ja sijoiltaan ja kestävät ankaria ympäristöjä, kuten maanjäristyksiä ja taifuuneja;

3. Sillä on hyvä säänkestävyys (mukaan lukien UV-kestävyys) ja pitkäaikainen lämpövakaus;

4. korroosionkestävyys, ei tarvetta korroosionestokäsittelyyn, pitkä käyttöikä;

5. sisäseinä on sileä, veden virtausvastus on pieni, kiertokyky on suuri ja rakennuskustannukset säästyvät;

6. Hyvä kulutuskestävyys ja kulumisenesto;

7. Hyvä iskunkestävyys alhaisessa lämpötilassa, johon voidaan vaikuttaa turvallisesti lämpötila -alueella -20 ~ 40 ℃;

Monien etujen vuoksi pe vesijohtoputkien käyttöalue on nyt laajempi ja laajempi. Uskon, että pe -vesijohtojen trendi on pysäyttämätön tulevaisuudessa!

Mitkä ovat HDPE -vesijohtojen käyttöalueet?

1. Kaupunkien vesijohtoverkkojärjestelmä.

2. Kaupunkien ja maaseudun juomavesiputket.

3. Materiaalien ja nesteiden kuljetusputket kemian, kemiallisen kuidun, elintarvikkeiden, metsätalouden, painamisen ja värjäyksen, lääketeollisuuden, kevyen teollisuuden, paperinvalmistuksen, metallurgian ja muilla aloilla.

4. Maatalouden kasteluputket.

5. Posti- ja tietoliikennelinjojen ja virtajohtojen suojaholkit.

6. Kaivoslaastin kuljetusputki.

7. Posti- ja tietoliikennelinjojen ja virtajohtojen suojaholkit.

PPR -muoviputkien ominaisuudet ja käyttö sekä huomiota vaativat asiat

Ihmisten elintason parantamisen, ympäristönsuojelutietoisuuden ja terveysongelmien myötä rakennusmateriaaliteollisuuden vihreä vallankumous on käynnistynyt vesihuollon ja viemäröinnin alalla. Useiden veden laadunvalvontatietojen mukaan kylmäsinkityt teräsputket ruostuvat yleensä alle 5 vuoden käyttöiän jälkeen ja raudan haju on vakava. Asukkaat valittivat ministeriöille peräkkäin aiheuttaen eräänlaista sosiaalista ongelmaa. Perinteisiin metalliputkiin verrattuna muoviputkilla on kevyt paino, korroosionkestävyys, korkea puristuslujuus, hygienia ja turvallisuus, alhainen veden virtauskestävyys, energiansäästö, metallin säästö, parempi elinympäristö, pitkä käyttöikä ja kätevä asennus. Suunnittelijayhteisön suosima ja sillä on erittäin tärkeä asema, joka muodostaa pysäyttämättömän kehityssuunnan.